BATT Split

Udruga veterana specijalne policije "BATT" - Split

“Bočina, Abramović, Tomaš, Topić”

Obavijest: Dan udruge i 28. godišnjica osnivanja jedinice

Izborni Sabor udruge

Sabor udruge održati će se 6. svibnja 2019. godine

Poštovani prijatelji,

proteklo je četiri godine od kada je bio prethodni izborni Sabor udruge. Obzirom da su dužnosnici udruge već dva mandata na dužnostima, sukladno statutarnoj odredbi o najviše dva mandata, više se ne mogu kandidirati.

U ime svih dužnosnika zahvaljujemo se svima koji su u proteklih osam godina sudjelovali u radu udruge i doprinosili svojim aktivnostima na ostvarenju ciljeva udruge. Također zahvaljujemo se svim dobrim prijateljima, sponzorima i donatorima koji su omogućili provođenje djelatnosti udruge.

Sabor udruge održati će se 6. svibnja 2019. godine u 17,00 sati u prostorijama udruge prema svom Poslovniku s predloženim dnevnim redom:

  1. Izbor radnog predsjedništva
  2. Usvajanje dnevnog reda
  3. Izvješće o radu predsjedništva
  4. Financijsko izvješće
  5. Kandidacijski postupak
  6. Izbori
  7. Proglašenje izbornih rezultata

POSTUPAK KANDIDATURE

Kandidat za predsjednika kandidira sa svojom predsjedničkom listom, na kojoj predlaže svoje suradnike i to: zamjenika predsjednika, dopredsjednika, tajnika i tri člana predsjedništva. Kandidat za predsjednika može se nalaziti samo na jednoj listi, dok svi drugi sa liste mogu biti na više predsjedničkih lista.

U slučaju više od dvije kandidacijske liste, izbori se provode u dva kruga, a u drugi krug ulaze dvije liste s najvećim brojem glasova u prvom krugu. Izabrana je lista koja u drugom krugu osvoji više glasova.

Članovi Nadzornog odbora i Suda časti za izbor predlažu se na Saboru udruge, dok svog predsjednika biraju među sobom na prvoj sjednici. Za Nadzorni odbor i za Sud časti bira se po pet članova.

Članovi Nadzornog odbora i Suda časti biraju se u jednom krugu i izabrani su članovi koji se nalaze po broju glasova od prvog do petog mjesta.

Predsjednik udruge Ivica Glavota

Udruga BATT nadogradila je svoju izjavu o privatnosti i tzv. kolačiće u skladu s novom europskom regulativom iz Opće deklaracije o ljudskim pravima (GDPR). Mi koristimo kolačiće na našoj web stranici kako bismo Vam pružili uslugu, analizirali korištenje, osigurali dostupnost i funkciju sustava, što ne bismo mogli pružiti bez korištenja kolačića. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, pristajete na primanje kolačića. Više o kolačićima i vašoj privatnosti možete pronaći na poveznici >Pročitaj više<.
Prihvaćam uvjete Izjava o privatnosti