BATT Split

Udruga veterana specijalne policije "BATT" - Split

“Bočina, Abramović, Tomaš, Topić”

Obavijest: Volontiranje u karanteni (uspostavljenoj radi koronavirusa) u zgradi hotela Zagreb u Duilovu u Splitu.

4. Izborna skupština Udruge Sektora Specijalne policije iz Domovinskog rata

U “Domu Specijalne policije”, Trg žrtava fašizma 1, održana je 12. veljače 2019. godine u 17,00 sati


4. Izborna skupština
“Udruge Sektora Specijalne policije iz Domovinskog rata”.


Skupština je započela je minutom šutnje za sve poginule i umrle pripadnike Specijalne jedinice policije, policijske službenike i branitelje. Skupštini je nazočilo 70 članova koji su aktivni članovi udruge. Sve nazočne pozdravio je gosp. Pavlović, dugogodišnji Predsjednik Udruge, kojom prilikom je pozdravio sve nazočne, među ostalima gđu. Katicu Osrečki, generala Markača, bivše ministre Jarnjaka, Penića i Kirina, gen. Butorca, Željka Tomljenovića i nač. PU zagrebačke gosp. Marka Rašića.

Među ostalim, Pavlović je izvijestio članove o radu u prošloj godini, te smjernice za daljnji rad udruge. Nakon izvješća tijela udruge, pristupilo se izboru za nova tijela udruge na mandat od četiri godine.

Udruga BATT nadogradila je svoju izjavu o privatnosti i tzv. kolačiće u skladu s novom europskom regulativom iz Opće deklaracije o ljudskim pravima (GDPR). Mi koristimo kolačiće na našoj web stranici kako bismo Vam pružili uslugu, analizirali korištenje, osigurali dostupnost i funkciju sustava, što ne bismo mogli pružiti bez korištenja kolačića. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, pristajete na primanje kolačića. Više o kolačićima i vašoj privatnosti možete pronaći na poveznici >Pročitaj više<.
Prihvaćam uvjete Izjava o privatnosti