BATT Split

Udruga veterana specijalne policije "BATT" - Split

“Bočina, Abramović, Tomaš, Topić”

Tomislavgrad, VI.Memorijalni turnir”Dva Dragana”, u čast poginulih tenkista HVO-a Dragana Šumanovića i Dragana Perića🇭🇷🙏🇭🇷

Nakon zajedničke molitve i polaganja cvijeća i svijeća na grobove ovih heroja, održan je nogometni turnir na kojem je prvo mjesto zasluženo osvojila ekipa Veterana specijalne policije BATT SPLIT 💪💪💪, a nagrade za prvo mjesto primio je kapetan ekipe Dario Karadža Đango. Po prvi put veliki prijelazni pehar odlazi iz Tomislavgrada i nadamo se da će se duže vrijeme zadržati u Splitu 😉. Nakon turnira domaćini su pripremili odličan domjenak za sve sudionike na kojem se nastavilo ugodno druženje. Hvala domaćinima na gostoprimstvu i vidimo se sljedeće godine u čast naše poginule braće 🇭🇷🇭🇷🇭🇷.

Udruga BATT nadogradila je svoju izjavu o privatnosti i tzv. kolačiće u skladu s novom europskom regulativom iz Opće deklaracije o ljudskim pravima (GDPR). Mi koristimo kolačiće na našoj web stranici kako bismo Vam pružili uslugu, analizirali korištenje, osigurali dostupnost i funkciju sustava, što ne bismo mogli pružiti bez korištenja kolačića. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, pristajete na primanje kolačića. Više o kolačićima i vašoj privatnosti možete pronaći na poveznici >Pročitaj više<.
Prihvaćam uvjete Izjava o privatnosti